سواد رسانه ای را ارتقاءدهید.

ساخت وبلاگ


خیلی از ما کلید واژه هایی مثل سواد رسانه ای  بارها شنیدیم.شاید حتی پای درس رسانه و بحث ارتباطات نشستیم.کتاباشو خوندیم و با صاحب نظران این حیطه صحبت هایی داشتیم.
اما در این مطلب بنده ی حقیر قصد دارم که به بیان یک مسئله بپردازم.
یک زمانی شاید 5 سال پیش اگر سر کلاس برخی اساتید رسانه و ارتباطات بودیم امروز دیگه حرفاشون لااقل بنده رو قانع نمیکنه.یا حتی کارها و فعالیتشون بنده رو قانع نمیکنه.
سواد رسانه ای در این برای افرادی که از رسانه و ارتباطات صحبت میکنن حد آن به یک حالت ثابت رسیده یعنی اینکه دیگه بیانات و مطالب تکراری شده.
و این برای بحث رسانه بخصوص رسانه های نوین خطر داره.نیاز داریم به فعالیت و به روز بودن در ابعاد رسانه بخصوص رسانه های نوین اما متاسفانه این به روز نبودن اشخاصی که مدعی بحث رسانه و ارتباطات هستن شاید برای آینده ای نه چندان دور خطر آفرین باشد.
نیاز داریم که سواد رسانه متناسب با عصر و تکنولوژی به روز باشد و به روز بشود.سخنارنی های تکراری و مطالب تکراری تر باعث می شود که مخاطبان ما بخصوص جوانان و نوجوانان در این حیطه دچار خلاء و حتی آسیب شوند.
صاحبنظران عصر جدید رسانه های نوین اطلاعات و سواد خود را به روز کنند.خیلی برای بنده جالب است که با وجود فیلتر با وجود حکم شرعی با وجود فلسفه ی مثلا فضایی مثل اینستاگرام هنوزم که هنوز خود صاحبنظران رسانه در فضایی مثل اینستا فعال هستند  خخب این افراد چرا سایت فارسی ندارند فضای اینستاگرام یک حس راحت طلبی دارد مطالب زود بارگذاری می شود مخاطب کاملا در دسرس و خیلی امتیازات مثبت دیگر البته در ظاهر امرولی جالب است بنده به شخص از صاحبنظران که درفضای مجازی مثل اینستاگرام فعالیت میکنن می خواهم که اطلاعات و سواد رسانه ای خود را هم به روز کنند.دوست ندارم اسم شخص خاصی برده بشه.اما امروز هر کسی که مدعی سواد رسانه است برای به روز کردن این اطلاعات تلاش خاصی نمیکند و این است که امروز مثلا ایده و خلاقیت فکری برای بحث مثلا فضای مجازی دچا خلاءاست.پذیرش برای مردم سخت است.چرا چون بین صاحبنظران رسانه و  ارتباطات هنوز اشتراک نظر برای بحث استفاده وجود ندارد.
یکی در فیلتر مانده یکی در آزادی مانده و وقتی ما خودمان هنوز برای فعالیت توجیه نشده ایم نمی توانیم دیگران را توجیه کنیم.متاسفانه.
1)به روز نبودن اطلاعات و ارتقاء ندادن سطح سواد رسانه ای در ایران و بین صاحبنظران این گرایش
2)نبود اشتراک نظر و هماهنگی بین صاحبنظران رسانه نوین آن هم در عمل مثل استفاده کردن از اینستا و تلگرام یا استفاده نکردن و چرا و به چه دلیل خودش نشان میدهد که ما هنوز نیاز به بحث ریشه ای و اقناع کننده تری برای خود همین صاحبنظران داریم.وقتی ما خودمان دچار تناقض هستیم چطور میتوانیم برای دیگران بحث اقناع کننده ای را مطرح کنیم.
3)سرعت پیشرفت تکنولوژی نوین در عصر امروز ،بعلاوه اینکه نوجوانان و جوانان گوی سبقت را از صاحبنظران برای استفاده ربوده اند و هنوز ما در این حیطه خلاءنظریه پردازی داریم.
برخی امور دیگر که شاید به ذهن بنده نرسیده است فعلا بحث رسانه و استفاده صحیح از آن در ایران دچار چالش شده است آن هم چالشی به همراه آسیب های روحی و روانی برای قشر خاصی از کشور... دیده بان1404...
ما را در سایت دیده بان1404 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : didehban1404o بازدید : 179 تاريخ : سه شنبه 7 خرداد 1398 ساعت: 22:58